2015. június 15., hétfő

Bemutató óra!


Június 9-én, kedden.

Nagy izgalommal vártuk, hogy elmondhassuk élményeinket a hatodik osztálynak, főleg hogy ezzel elmaradt a történelem óránk.  Zsolt bácsi már berendezte a termet reggel, hogy mind a két osztály beférjen. Kiraktuk a hozott térképeket is. 



Először Zsolt bácsi beszélt a kirándulás állomásairól, majd Éva néni mondta el a szállásunk körülményeit, étkezésünk lehetőségeit. Eddigre Zsolt bácsi is beállította az e táblát, amin végig tudtuk nézni a képeket és videókat is. 

Paulo osztálytársunk következett, aki power point bemutató előadást tartott. A hatodikosok ekkor is nagyon sok kérdést tettek fel. Pl. hogy mit csináltunk ilyen hosszú ideig az autóbuszon? Mennyi alagúton mentünk keresztül?


Látták a hatodikosok, amikor készültünk a horvátországi magyarokkal közös megemlékezésre, egy kis színdarabbal. Ezért megkérdezték tőlünk, hogy sikerült az előadás és milyen nyelven beszéltünk velük? Valér válaszolt, hogy nagyon szépen beszéltek magyarul.


A fényképek nézegetésével ismét megelevenedett előttünk a kirándulás. Jó volt újra átélni. Reméljük kedvet adtunk a hatodikosoknak egy horvátországi kiránduláshoz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése